EVÄSTEET JA TIETOSUOJA

Evästeiden käyttö Kahvilaitehuolto Suomi Oy:n sivuilla.

Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen käyttää.

Eväste (cookies) on sivuton pieni, käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä. Poistaminen tapahtuu selaimen asetuksista.

 

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Kahvilaitehuolto Suomi Oy

Yhteystiedot: Meripellontie 11 C 00910 HELSINKI

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
Robert Ghraizi
robert.ghraizi@kahvilaitehuolto.fi
+358 40 630 1324

Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Robert Ghraizi
robert.ghraizi@kahvilaitehuolto.fi
+358 40 630 1324

2. Rekisteröidyt

Asiakasrekisteri, henkilöstöhallinon rekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus Rekisterin pitämisen peruste:

• Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
• Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella
• Henkilötietoja käsitellään työsuhteen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

• Asiakassuhteen hoitaminen
• Palveluistamme kertominen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot
• nimi
• osoite
• sähköposti
• puhelinnumero

Asiakastiedot
• tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen roberts.ghraizi@kahvilaitehuolto.fi

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §)määritellyn ajan (10 vuotta)mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Suostumuksen peruuttaminen Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. 

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Valitusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Toimitettavien tietojen tulisi sisältää tiedot tietolähteiden luonteesta (esim. onko kyseessä julkisesti vai yksityisesti ylläpidetty tietolähde, organisaation/toimialan/sektorin tyyppi ja tieto siitä, mistä tieto on peräisin (esim. EU tai ei-EU). Nimenomainen tietolähde tulisi pääsääntöisesti tarjota, jollei se ole mahdotonta.

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
• Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
• Asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Kahvilaitehuolto Suomi Oy:n ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

• Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
• Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan lähettämällä meille sähköpostia

9. Henkilötietojen käsittelijät

• Kahvilaitehuolto Suomi Oy

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

KAHVILAITEHUOLLON VERKKOKAUPPA TIETOJENKÄSITTELY:(kauppa.kahvilaitehuolto.fi)

Tilauksen tiedot

Tilauksen Kahvilaitehuolto Suomi Oy:n yhteydessä, sinun pitää syöttää henkilötietoja kuten yrityksen y-tunnus, nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Tilauksen yhteydessä suostut myös siihen, että tallennamme ja käytämme tietojasi tilaukseen liittyen.

Jaetaanko tietoja kolmansille osapuolille?

Tietosi jaetaan Visma Spcs:n kanssa sopimuksen mukaisesti. Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen heidän kanssaan. Henkilökohtaiset tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa vain niissä tilanteissa, kun valittu maksutapa edellyttää että lähetämme näitä tietoja. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Mitä tietoja on tallennettu ja kuinka kauan?

Tallennamme asiaankuuluvat tiedot Suomen kirjanpito säädösten mukaisesti niin kauan kuin sitä vaaditaan. IP-osoitteesi tallennetaan myös petosten estämiseksi.

Pääsy tallennettuihin tietoihin

GDPR:n mukaisesti sinulla on oikeus tietää mitä tietoja sinusta on tallennettuna. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjaamista. Saadaksesi lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä myynti@kahvilaitehuolto.fi tai +358 40 630 1324.

Henkilötietojan hallinnonti

Jos sinusta tuntuu, ettemme millään tavoin noudata henkilötietojen käsittelyn vaatimuksia, voit myös ottaa yhteyttä Suomen Tietosuojaviranomaisiin.