Kahviautomaatti toimistolle

pho-pro-bolero-32-43-rv-png.png

Meiltä löytyy kattava valikoima laadukkaita kahvikoneita toimistoille. Laitteet on valikoitu laadun, toiminnallisuuden ja huollettavuuden perusteella. Oma maahantuonti ja huoltomme takaa turvallisen ja pitkäikäisen kahvilaitteen.

LAITTEEN VALINTA

Laitteen valintaan vaikuttaa henkilöstön määrä / käyttäjämäärä, kustannustehokkuus, asiakaskunta, laitteen ylläpitovaatimukset ja kytkentämahdollisuudet (viemäröinti, vesiliitäntä).

Perinteinen suodatinkahvinkeitin on varma valinta, jota jokainen osaa käyttää. Se ei myöskään vaadi ylläpidollisesti yhtä paljon aikaa, kuin automaatit.
Automaattien etuna taas on laaja valikoima eri juomavaihtoehtoja. Annokset valmistuvat kuppi kerrallaan, jolloin juoma on aina tuoretta eikä synny hävikkiä.

Laadukas kahvi parantaa työhyvinvointia ja antaa ensikosketuksen asiakkaalle, kun hän saapuu yrityksen tiloihin.

Kahvilaitteet tarvitsevat aina myös huoltoa. Kun teette kahvilaitehankintaa kannattaa varmistaa, että laitteelle on saatavilla myös valtuutettu huolto läheltä. Mikäli valtuutettua huoltoa ei löydy Suomesta voi huoltaminen olla lähes mahdotonta. Kaikkiin maahantuomiimme laitteisiin tarjoamme myös huollon ja varaosat, jolloin pystymme varmistamaan kahvilaitteen toiminnan.

RAHOITUS JA HUOLTOSOPIMUS

Meillä on saatavilla joustavia rahoitusratkaisuja, jolloin laiteinvestointi pystytään jakaamaan tasaisemmin. Leasingrahoitus on helppo räätälöidä teille sopivaksi.

Lisäksi tarjoamme kahvilaitteille huoltosopimukset, jotta ei synny yllättäviä kuluja ja laite on aina toimintakunnossa. Hyvin huollettu kahvikone takaa laitteen oikeanlaisen toiminnan ja vähentää ongelmatilanteita, jotta kahvia olisi aina saatavilla.

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme on kehitetty palvelemaan kaikissa kahvilaitteisiin liittyvissä tarpeissa. Sieltä löytyy kahvilaitteille tarvittavat pesuaineet, suodatinpaperit sekä valmistajien varaosat ja tarvikkeet. Toimitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa.

Mikäli etsitte kahvilaitetta toimistolle, autamme mielellämme. Katsotaan yhdessä teille sopivin ratkaisu kahvituksen hoitamiseen.