Rancilio
KRYO 65 OD automaatti-
mylly


Leveys: 220mm
Syvyys: 385mm
Korkeus: 575mm
Paino: 13kg
Säiliön koko: 1,3kg

Ajankäytön maksimointi


KRYO 65 OD: n äärimmäinen monipuolisuus on nähtävissä monissa toiminnoissa. KRYO 65 OD voidaan aktivoida automaattisesti asettamalla suodattimen pidike tai käyttämällä näppäimistön aloituspainiketta. Käytännöllinen, korkeussäätöinen handsfree-haarukka on suunniteltu ottamaan kaikentyyppiset kahvat mahdollistaen ajan käytön maksimoinnin.

Ergonomia

KRYO 65 OD on varustettu elintarvikekäyttöisellä iskunkestävällä säiliöllä, jonka 1,3 kg: n kapasiteetti mahdollistaa perinteisen 1kg: n kahvipapupussin kaatamisen turvallisesti ja helposti. Säiliö on helppo irrottaa ja täyttää.

Kryo 65 OD myllyn terät ja alumiinirunko.jpg

Jäähdytystekniikka

Painevaletut alumiinilevyt ovat KRYO 65 OD: n sydän. Korkean lämmönjohtavuuden ansiosta alumiini erottaa lämmön nopeasti pois teristä. Lisäksi moottorin matala asema suhteessa jauhamisalueeseen vähentää kahvin lämpenemistä.


Mikrometrin tarkkuus

KRYO 65 OD on varustettu mikrometrin säätölaitteella, joka varmistaa mahdollisimman tarkan halutun jauhantakarkeuden. 


Täydellinen hallinta

KRYO 65 OD on varustettu helppokäyttöisellä, ergonomisella käyttöliittymällä. LED Soft-Touch -ohjauspaneeli antaa baristan ohjelmoida kolme eri annosta nopeasti ja tehokkaasti. Yhden ja kahden annoksen pikavalintapainikkeisiin liitetään kolmas "mukautettu" -painike, jonka voi asettaa jatkuvan virtauksen lisäksi jauhannan erityistarpeidensa mukaan. 

Kysy tarjousta juuri sinulle soveltuvasta mallista.